tiistai 25. lokakuuta 2016

Loving me loving you, ahaa! Tuotekuvausta ja uutta linssiä tulossa.

Kävimme Marleena-siskoni kanssa Helsingissä viettämässä vähän siskosten laatuaikaa, johon kuului tietenkin I love me -messuilla vierailu, hyvää ruokaa ja juomaa sekä Bridget Jones -leffa, mikä oli muuten törkeen hyvä! 
Olen ollut niin energinen tuon miniloman jälkeen. Kyllä se vaan tekee hyvää välillä ottaa tauko arjesta, nauraa vatsa kippurassa ja avata sydäntään ystävälle. Puhumattakaan rauhassa ruokailusta. 
Ravintolaillan jälkeen emme lähteneet vapaailtanamme baariin vaan, yllätys yllätys, hotellihuoneeseen ottamaan kuvia uusista Ekopharman ja Absolution tuotteista. 

Tulossa ovat siis tuotekuvaukset ja tuotteina tietenkin suosikkikosmetiikkamerkimme!
Argh, ne ovat ihania, mutta kerronpa niistä lisää sitten tuotekuvauspostauksessani. Johon aion rakentaa tuotekuvaus-studion pahvilaatikosta. Jännittävää, eikö. Mahdollisesti jopa jo loppuviikosta. 
Ja niin, olen unohtanut hehkuttaa, että olen vihdoin tilannut uuden linssin uuteen Olympukseeni. Sain  säästettyä kirppimyynneistäni sekä synttärilahjarahoistani täydellisen linssin (45mm 1,8 m.zuiko digital) juuri näihin tuotekuvauksiin. Kiitos vielä lahjasta mm. anopille, äitille ja mummolle! Lav juu!

Näitä postauksen kuvia ei ole paljon suunniteltu ja muokattu tosi vähän, joten armoa arvosteluun. Aion yrittää kaikkeni tuleviin kuvauksiin, että kuvista tulee niin ammattimaisia, joita siskoni voisi jopa käyttää yrityksensä markkinoinnissa. Joten youtubea katsotaankin sit tulevat illat, sori rakas aviomies.

Tulikohan luvattua liikoja.
Lupaan tehdä parhaani ja vielä vähän enemmän!


Uudet sorbettisävyt! Ihastuttiin!
Toinen linssi kiilsi salamasta niin paljon, niin päädyin tämmöiseen rajaukseen.





Siskot on parhaita! 

"Minäkin pääsin messuille! Emäntä ei oikein osannu tarkentaa mua.. amatööri."

Tämä erittäin mukava herrasmies, Ekopharman Myyntijohtaja Valto Linnavirta,
saattoi jopa luvata meille Ekopharman tuotepaketin arvottavaksi lähiaikoina.
Jää nähtäväksi, mut kantsii olla kuulolla.


Mukavaa viikkoa kaikille. Nautitaan niistä elämän pienimmistä iloista!
nimimerkillä ostin eilen kaksi levyä tummaa suklaata. YAM

Con amor
Henriikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti